Cart

Rreth Nesh

Mobileri Kolqukaj me qendër në Shkodër, renditet ndër një nga mobileritë më të mira e cila punon me taknologjitë dhe stilet më bashkëkohore në treg. Qëllimi I mobilerisë është të përmbushë cdo kërkesë të klientit duke bashkëpunuar për të kënaqur dhe zbatuar idetë e tyre rreth mobilimit të shtëpisë apo cdo ambjenti tjetër që ata dëshirojnë. Mobileri Kolqukaj përpiqet të realizojë me përkushtim cdo kërkesë tuajën, duke respektuar shijet tuaja dhe duke sjellë idetë tona në cdo punim me synimin për t`iu përshtatur ambjentit dhe dekorit të shtëpisë tuaj. Nëse jeni lodhur nga e zakonoshmja, ne ju ftojmë të bashkëpunoni me ne pët të krijuar për ju dhe me ju mobiljet më unike për sallone, dhoma gjumi apo koridore dhe kuzhina gatimi.

PUNET TONA