Mobilojeni shtepine tuaj me ne !

MOBILERI KOLQUKAJ

Trendet me te fundit

VETEM TEK NE !

NDJEHU SI NE SHTEPINE TENDE !

previous arrow
next arrow
Slider
Ne jemi Mobileri Kolqukaj, te gatshem per te mobiluar shtepine tuaj nga fillimi deri ne fund.Tek ne do te gjeni mobilje te trendeve te fundit sepse ne jemi munduar te jemi sa me bashkekohore te jete e mundur.Por, nuk mbaron me kaq, klasikja nuk mungon ne Mobileri Kolqukaj.Ejani dhe jepini shtepise suaj bukurine qe deshironi !

Na Kontaktoni

Adresa

Gur i zi Shkodër AL, 4001

Telefoni

Follow Us on Istagram